У Києві компанія катувала безхатченка і знімала тортури на відео

Прокуратура міста Києва повідомила про підозру групі осіб, які катували безпритульних людей та знімали свої дії на відео. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на повідомлення установи.

В ході розслідування правоохоронці з'ясували, що троє чоловіків у період з 15 серпня по 5 вересня 2020 року на території покинутої будівлі на вул. Обсерваторній у Шевченківському районі столиці катували безхатченків, які влаштували там тимчасовий нічліг.

Зловмисники вночі проникали до приміщення, представлялися правоохоронцями, розпорошували в обличчя потерпілим перцевий газ та обирали жертву, над якою потім знущалися. Безпритульних жорстоко били руками та ногами, а також дерев’яною битою чи цеглиною. Свої дії нелюди знімали на мобільний телефон і викладали запис у Telegram-каналі.

Чоловіків - місцевих мешканців віком 20, 21 та 47 років - затримали 29 вересня. За місцем їх проживання проведено обшуки, у ході яких вилучено речові докази, які підтверджують протиправні дії.

"Затриманим особам повідомлено про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу. Санкція статей передбачає до 10 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення