У Києві комунальник з підрядником розікрали на ремонті доріг півмільйона гривень

 СЕГОДНЯ

Столична прокуратура передала до Солом'янського районного суду обвинувальний акт стосовно керівника комунального підприємства та директора підрядної організації за фактом розтрати та привласнення коштів, виділених на ремонт доріг у Києві. Про це повідомляє пресслужба прокуратури у столиці.

"За даними слідства, у грудні 2018 року керівник комунального підприємства підписав з приватним підприємством 7 договорів на виконання робіт з поточного ремонту доріг у Солом’янському районі. Того ж дня зазначені посадовці підписали акти про виконання робіт за вказаними договорами, що не відповідало дійсності. У подальшому на підставі цих договорів на рахунки підприємства-підрядника були перераховані грошові кошти у сумі понад 500 тис. гривень за фактично невиконані роботи", – йдеться у повідомленні.

Під час розслідування директору КП і директору приватного підприємства було повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.366 та ч.4 ст. 191 КК України. Про запобіжний захід для підозрюваних не повідомляється.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення