У Києві копи спіймали маніяка-рецидивіста, який розбещував неповнолітніх і грабував людей

У Києві поліцейські затримали грабіжника з багатим кримінальним минулим. Зловмисник вирвав із рук перехожої телефон та кинувся навтьоки. Однак порушника наздогнали патрульні, які миттєво прибули на виклик. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Подія трапилась на вулиці Депутатській у Святошинському районі столиці. До поліції звернулася місцева мешканка з повідомленням про грабіж. На місце події негайно прибув екіпаж патрульних поліцейських. Потерпіла вказала правоохоронцям на чоловіка, який тікав. Інспектори швидко наздогнали та затримали зловмисника на вулиці Миколи Краснова, у кишені якого знаходився смартфон потерпілої", - розповіли у поліції.

Крадієм виявився чоловік 1990 року народження, неодноразово судимий за статеві злочини відносно неповнолітніх, а також за розбійні напади, грабежі та зберігання холодної зброї.

"Наразі слідчі встановили причетність затриманого до ще одного грабежу, який стався напередодні. Також у слідства є всі підстави вважати, що чоловік причетний до низки аналогічних злочинів на території району", - розповів начальник відділу кримінальної поліції Святошинського управління поліції Роман Даценко.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру за відкрите викрадення чужого майна. Запобіжний захід правопорушнику невдовзі обере суд. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення