У столиці коронавірус підозрюють у військового пенсіонера

У Київському військовому госпіталі перевіряють на наявність захворювання коронавірусів Covid-19 пенсіонера Міністерства оборони України, повідомляє командування Медичних сил Збройних сил України.

"17 березня 2020 року під другій половині дня в Національний військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" звернувся пенсіонер Міністерства оборони України зі скаргами на стан здоров'я. При обстеженні зі слів пацієнта було виявлено, що він контактував зі своїм другом, у якого начебто було ГРВІ. Також він повідомив, що у його друга недавно приїжджали діти, які живуть за кордоном України ", – сказано в повідомленні.

Так, медпрацівники провели пенсіонеру два експрес-тесту з перевірки на можливе захворювання коронавірусів Covid-19, один з яких дав позитивний результат.

Зазначена інформація була передана до Київського міського лабораторний центр для встановлення кола можливих контактних осіб.

"В даний час хворого ізольовано в спеціальному боксі клініки інфекційних захворювань Національного військово-медичного клінічного центру "ГВКГ". Для підтвердження попереднього діагнозу у нього взято біологічні проби на захворювання на гостру респіраторну хвороби, викликаної коронавірусом, які відправлені до Київської міської лабораторний центр", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що результати досліджень надійдуть у військовий госпіталь протягом трьох робочих днів.

Зараз стан здоров'я пацієнта задовільний, він перебуває під контролем медиків з дотриманням суворого протиепідемічного режиму

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення