У Києві квартирний злодій кілька разів "мінував" суд, де розглядалася його справа

 СЕГОДНЯ

У Києві правоохоронці вирахували чергового псевдомінера, який систематично повідомляв про "замінування" будівлі Оболонського районного суду. Зловмисником виявився квартирний злодій, справу якого і розглядав райсуд. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

"Встановлено, що в поточному році в правоохоронні органи столиці надійшло сім неправдивих повідомлень про замінування Оболонського районного суду міста Києва, за результатами яких було зірвано понад 100 судових засідань. Вдалося встановити особу зловмисника, який, за даними судової фоноскопічної експертизи, зробив не менше чотирьох неправдивих повідомлень про замінування Оболонського районного суду", – йдеться у повідомленні.

В прокуратурі зазначили, що ним виявився неодноразово судимий квартирний злодій, щодо якого Оболонським районним судом міста Києва проводиться розгляд обвинувального акта, і таким чином він намагався відтягнути призначення покарання.

"Жартівникові" повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1, 2 ст. 259 КК України. Зловмисник перебуває під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення