У Києві лікар "швидкої" помер під час візиту до пацієнта: подробиці трагедії

У Києві лікар помер під час виїзду до пацієнта. Трагедія сталася, коли він надавав допомогу хворій, а допомогти собі він не встиг. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва.

Відомо, що загиблого лікаря звали Валерій Віталійович Бобирьов. Йому було 62 роки й більш ніж половину свого життя він віддав роботі у швидкій допомозі.

"Раптова смерть під час виклику, коли він сам надавав допомогу хворій. Валерію Михайловичу було всього 62. Майже половину свого життя він віддав швидкій. Товариші по роботі знали його як кваліфікованого лікаря, доброго і чуйного у відношенні як до пацієнтів, так і до колег по роботі. Завжди врівноважений, спокійний і надійний. Валерій Віталійович гідно ніс непростими дорогами долі свою високу місію. Важко сказати, скільки врятованих життів на його рахунку, скільки сердець продовжують битися тільки тому, що в критичний момент у них виявився досвідчений, грамотний і відповідальний лікар. А собі допомогти не зумів. Не встиг. Нам сьогодні важко усвідомлювати цю втрату", - йдеться в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення