У Києві лжепочтальони побили пенсіонерку і забрали $5 тисяч

 УНН

У Києві двоє бандитів, які представилися співробітниками пошти побили і пограбували 78-річну жінку. Про це передає УНН з посиланням на родичів потерпілої.

Як розповіли онуки, "співробітники пошти" приходили до жінки двічі.

"За три дні до пограбування, в двері її квартири подзвонив невідомий. Чоловік сказав, що він співробітник пошти і хоче передати кореспонденцію, що надійшла на її адресу, але бабуся двері не відкрила ", - повідомили родичі.

Вчора, 24 січня близько 16.00, до жінки прийшло вже двоє. "Знову представилися" працівниками пошти ", сказавши, що на її адресу надійшла посилка. Зловмисники назвали всі контактні дані бабусі: прізвище, ім'я та адреса", - додали родичі.

За їх словами, як тільки жінка відкрила двері - на неї напали двоє невідомих і почали бити.

"Їй погрожували пістолетом, вимагаючи розповісти, де зберігаються гроші. Забравши всі її заощадження - 5 тис. Дол., Продовжували бити, вимагаючи золото. Припинили знущатися, коли забрали з гаманця останні 200 грн", - додали онуки.

Після нападу жінка отримала численні травми: черепно-мозкову травму, зламаний ніс, забої обличчя, грудної клітини та легенів, у неї зламано ребра і вибиті зуби. Зараз постраждала перебуває в одній зі столичних лікарень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення