У Києві маршрутка вилетіла на тротуар: постраждали 23 пасажира, серед них троє дітей (фото, відео)

У столиці сьогодні трохи раніше 9 години ранку на Повітрофлотському проспекті сталась жахлива аварія за участю маршрутки. Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, у ДТП постраждали 23 пасажири маршрутного таксі.

"Попередньо встановлено, що керманич автомобіля Mercedes-Benz не дотримався безпечної дистанції та в’їхав у маршрутне таксі, яке рухалось попереду. Внаслідок зіткнення, водій автобусу не впорався з керуванням та наїхав на електроопору зовнішнього освітлення. У результаті події постраждали 23 пасажири автобусу, у тому числі троє неповнолітніх, яких із різними травмами доставили до лікарень", - розповіли у поліції.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика

У патрульній поліції Києва уточнили, що внаслідок аварії ускладнено рух у напрямку Севастопольської площі.

28-річного водія легковика затримано у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасово тримання.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення