У Києві медсестри відмовляються виходити на роботу

Карантин у Києві через коронавірус діє з 12 березня по 3 квітня, і згідно із запровадженням обмежувальних заходів міжміські пасажирські перевезення припинені. Як наслідок, багато жителів області, які працюють у столиці, зіткнулися із серйозними труднощами.

Через ситуацію з транспортом медсестри в одній з лікарень змушені були добиратися на роботу на таксі, а витрати брали на себе пацієнти. Про це розповіла волонерка і співзасновниця громадської ініціативи "Бути поруч" Анна Карашивська у своєму Facebook.

За її словами, співробітниці клініки навіть планують звільнятися з 23 березня.

"Сьогодні пацієнти, які проходять гемодіаліз в одній зі столичних лікарень, скидалися готівкою на оплату таксі медсестрам відділення. Всі медсестри - з Київської області. Вони відмовляються виходити на роботу і збираються звільнятися вже з понеділка", - йдеться в публікації.

Пост також був продубльований і для Київської міської державної адміністрації, мера столиці Віталія Кличка та Департамента охорони здоров'я Києва.

Користувачі мережі зазначають, що небайдужі громадяни готові на своєму авто підвозити співробітників медустанов - жителів області - на роботу і назад.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення