У Києві "Мерседесом" керував наркоман (фото)

Автомобіль Mercedes-Benz Sprinter рухається вулицею Зодчих без увімкненого світла фар. Це помітили патрульні поліцейські та зупинили транспортний засіб. Подія сталася 28 листопада, близько опівночі. Про це повідомляє Патрульна поліція України

Те, що чоловік за кермом має явні ознаки наркотичного сп’яніння, охоронці порядку помітили одразу: почервонілі очі, розширені зіниці та бліде обличчя.

У чоловіка під час поверхневої перевірки патрульні виявили згорток з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. На очах у поліцейських водій розсипав невідому речовину на землю. До того ж він поводився агресивно та хапав патрульних за форменний одяг, тому інспектори затримали його, застосувавши спецзасіб кайданки.

Поверхнева перевірка авто Mercedes-Benz Sprinter також дала свої результати – інспектори виявили пакети з речовиною білого кольору, згортки з кристалічною речовиною та пакет з пігулками, схожими на наркотичні. Також у авто виявили предмет, схожий на рушницю, та мачете.

Порушник відмовився від проходження тесту на стан сп’яніння у медзакладі. У результаті від патрульних він отримав адмінматеріал за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. На місце ж події прибула слідчо-оперативна група. Порушника доставили до відділу поліції, а автомобіль Mercedes-Benz Sprinter евакуювали для зберігання на штрафмайданчик.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення