У Києві молодик намагався вбити власного батька (фото)

Слідчі столичної поліції повідомили чоловіку про підозру за замах на вбивство батька. Про це повідомляє поліція Києва.

До поліції Києва на спецлінію 102 звернулася жінка із повідомленням про те, що у квартирі будинку на проспекті Валерія Лобановського поранено її знайомого. На виклик негайно виїхали швидка медична допомога, патрульні та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

За словами старшого слідчого Голосіївського управління поліції Володимира Темченка, на момент приїзду профільних служб у квартирі перебував травмований чоловік та його син:

«Лікарі надали медичну допомогу потерпілому та госпіталізували його з травмами ока та рук. Для встановлення обставин події ми провели необхідні слідчі дії та з’ясували, що між родичами раптово виник конфлікт. Молодик почав кричати на батька, що він його вб’є, побіг на кухню за ножами та почав бити ними чоловіка. Після вчиненого син зателефонував знайомій та розповів, що батько весь у крові й не виходить з кімнати».

Під час невідкладного обшуку слідчі виявили й вилучили реч

ові докази, серед яких таблетка невідомого походження. У рамках кримінального провадження правоохоронці направлять її на експертизу для перевірки на вміст наркотичних речовин.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – раніше не судимий іноземець, 1985 року народження», - додав капітан поліції Володимир Темченко.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Закінчений замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці звернулися до районного суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення