У Києві молодик пограбував жінку, після того, як вона зняла гроші з картки

У Києві на Троєщині затримали 25-річного чоловіка, який викрав у киянки гаманець і зняв гроші з її банківської картки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Повідомляється, що до Деснянського управління поліції від 35-річної киянки надійшло повідомлення про те, що на вулиці Закревського її пограбували.

"Ми з’ясували, що зловмисник помітив біля терміналу жінку, яка використовувала банківську картку. Спостерігаючи за нею, чоловік запам’ятав код, який вона вводила, та пішов за нею слідом, а коли киянка зайшла до під’їзду багатоповерхівки, відібрав гаманець із картками та втік. Протягом наступної години злодій у банкоматі зняв із чужого рахунку 12 000 гривень", - сказав начальник відділу кримінальної поліції Андрій Табала.

Зазначається, що у ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали 25-річного киянина, раніше судимого за аналогічний злочин:

"Фігуранту оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до шести років ув’язнення", - повідомили у відділі комунікації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення