У Києві на будівництві розбився столяр

 СЕГОДНЯ

У Дарницькому районі Києва на будівництві стався нещасний випадок.

Вчора до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення: на вулиці Зарічній на території недобудованої багатоповерхівки з четвертого поверху балкона впав столяр.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблого – це 43-річний житель Рівненської області. За попередньою інформацією, чоловік виконував роботи без ременя безпеки.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, в листопаді минулого року в Києві молодий монтажник випав з шостого поверху під час роботи і загинув на місці події.

Нагадаємо, у вересні 2014 року на вул. Ярославська, 22 бетонна плита вагою в кілька тон впала на одного з монтажників, коли він з бригадою прокладав електрокабеля в розритої траншеї на вулиці. "Одна з бетонних плит (такі плити вкладалися під асфальтом для того, щоб земля не просідає. – Авт.) З 1,5 метра висоти впала вниз, прямо на чоловіка, який в цей момент знаходився під нею", – розповіли в прес- службі ДСНС Києва. На місце трагедії прибули рятувальники, але підняти плиту їм не вдалося. "Вона виявилася занадто важкою, довелося задіяти будівельний кран", – пояснили в ДСНС. Коли ж плиту підняли, під нею виявили бездиханне тіло монтажника-електрика. Він був жителем Київської області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення