У Києві на будмайданчику прогримів вибух: осколки долетіли до Гідропарку

 44.ua

На будівельному майданчику, що знаходиться між Броварським проспектом і Микільсько-Слобідською вулицею, стався вибух. Про це під час пленарного засідання повідомив депутат Київради Анатолій Шаповал

Позавчора 4 квітня на будмайданчику, що розташований між Броварським проспектом і Микільсько-Слобідською вулицею, це так званий скандальний житловий комплекс "Сонячна Рів'єра", сталася надзвичайна подія. За щасливим збігом обставин, НП не призвело до численних людських жертв. За моїми даними, близько 15:00 з боку будмайданчику, на висоті пролунав сильний вибух. З висоти крана розлетілися уламки конструкції. Після чого з одного з будівельних кранів на землю впала ємкність для підйому бетону", - сказав депутат.

За його словами, в результаті вибуху постраждала жінка, біля якої впав уламок від будівельного крана. Зараз вона в шоковому стані перебуває в лікарні.

“Один з уламків також потрапив в авто, яке було припарковане на заправці WOG, розбивши кузов. Уламок дивом не потрапив у цистерну з газом і бензином. Велика кількість уламків впали в Дніпро. Також осколки засипали центральний пляж Гідропарку, "Венеція", - додав він.

Наголошується, що на місце події була викликана поліція та слідчо-оперативна група. Також приїхали 4 машини швидкої допомоги.

При цьому глава Нацполиції Києва Андрій Крищенко повідомив, що в поліцію з приводу даного інциденту ніхто не звертався.

“Нами за цим фактом внесено провадження про порушення правил безпеки при виконанні робіт. Зараз перевіряються всі лікувальні установи. На даний момент до нас не надходило звернень від постраждалих. Але якщо ці факти були приховані - буде дана оцінка", - Крищенко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення