У Києві на дитячому майданчику знову серйозно травмувалася дитина

 СЕГОДНЯ

У Києві стався черговий випадок травмування дитини на дитячому майданчику. Так, дитина отримала сильні удари, впавши з висоти близько метра. Про це повідомила на своїй сторінці експерт з безпеки дітей Олена Лізвінська на своїй сторінці в Facebook.

"На вул. Декабристів між будинками 8 і 10-А встановили спортивний майданчик, відмінна ідея для оздоровлення дітей, але забули про безпеку (тобто встановили його на землю, не завезли: ні пісок, ні м'якого покриття). Дитина впала, втратила свідомість (струс та забій грудної клітки) при висоті метр", - написала Лізвінська.

Як з'ясувалося, за її даними, дитячому майданчику немає ні на одному балансі.

"Вирішила знайти, у кого майданчик на балансі, хто несе відповідальність: у 1551, сказали:"що майданчиком займається відділ контролю благоустроєм 564918", у відділі дали телефон жек 202 – 5633838, жек "відправив" у відділ експлуатації 5638010 і тут провідний інспектор довго консультується, з'ясовує ... І довгоочікувана відповідь: "На балансі спортивного майданчика немає !!! Швидше за все напевно депутат пропіарився, встановив і все". Все, шановні мешканці, не дай Бог, що трапляється, всі вмили руки", – уточнила вона.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення