У Києві на гарячому затримали слідчого (фото)

У столиці затримали одного із керівників слідчого відділу Дарницького УП ГУ Нацполіції в м. Києві після одержання ним неправомірної вигоди. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на ДБР.

За попередньою інформацією, правоохоронець вимагав 3000 доларів США. За кошти він обіцяв вирішити питання перекваліфікації кримінального провадження та подальше не притягнення особи до кримінальної відповідальності у зв’язку з закінченням строків давності.

3 жовтня 2020 року правоохоронця затримано у порядку ст. 208 КПК України після одержання ним 2000 доларів США. Затриманому повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні хабара службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України). Наразі вирішується питання щодо обрання відносного нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

У разі доведення вини підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення