У Києві на "Новій пошті" викрали посилку з новим iPhone останньої моделі

 Страна

Від злодійства постраждав клієнт служби "Нова пошта". Крадіжка сталася в київському відділенні приватного поштового сервісу, що в провулку Євгена Гуцала (колишній провулок Кутузова).

За інформацією джерел в правоохоронних органах, жертвою крадіжки став 24-річний киянин.

Чоловік прийшов у відділення вдень, а напередодні замовив новий iPhone останньої моделі і оплатив всю вартість, щоб гаджет доставили швидше. Яке ж було його здивування, коли на пошті йому заявили, що він нещодавно вже забрав свій товар. Чоловік запитав, яким чином співробітники пошти ідентифікували підставного замовника, на що у відділенні відповіли: той показав документи і назвав унікальний код одержувача з смс-повідомлення, яке відправляють тільки клієнтам.

Виходить, підставний покупець звідкись довідався конфіденційну інформацію про справжнього замовника.

Розсерджений клієнт звернувся в поліцію. Правоохоронці почали розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.190 КК України (шахрайство). Максимальне покарання за цією статтею - до трьох років обмеження волі.

Зараз поліція перевіряє камери спостереження на пошті, щоб встановити пройдисвіта. Слідство не виключає співучасті в крадіжці когось з пошти або несанкціонований доступ до клієнтської бази. Адже інформація про клієнтів зберігається тільки в службі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення