У Києві на Оболоні помітили Тіріона Ланністера

 СЕГОДНЯ

У столичному переході на Оболоні перехожі помітили незвичайного музиканта. Так, чоловік-карлик, який має деяку схожість з персонажем Тіріоном Ланністером з серіалу "Гра Престолів", виконував на баяні головну музичну тему з цього ж серіалу.

Відео було знято 8 лютого, і вчора ввечері з'явилося в співтоваристві "Типовий Київ" у соцмережі Вконтакте.

Кияни від відеоролика – в захваті. "Весна близько!", – жартує в соцмережах киянка Анна. Городяни кажуть, що зустрічали музиканта і на інших станціях – на Шулявській, Бориспільській, Харківській та Золотих Воротах. "Я бачила на академію. Грав мою улюблену пісню, навіть підспівав", – поділилася Марина Голубєва. Жінка пожертвувала музикантові п'ять гривень.

Тим часом, багато хто помітив байдужість перехожих, які не поспішали кидати музикантові гроші, навіть не дивлячись на незвичайний репертуар. "Вражає те, що з усіх, хто пройшов повз, лише одна жінка зупинилася допомогти! Він же не вимагає даром грошей, а відпрацьовує їх, не будьте такими байдужими!", – закликає Аліна Твардовська. "Мій знайомий, йому доводиться грати не від хорошого життя", – пише Андрій Федюк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення