У Києві на Оболоні рецидивіст із Одеси зарізав таксиста

Столичні правоохоронці затримали зловмисника, який ножем поранив таксиста. Між чоловіком та водієм виник конфлікт, під час якого замовник послуг вдарив його ножем та зник з місця події. Згодом від отриманих поранень потерпілий помер у лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"До чергової частини Оболонського управління поліції від медиків надійшло повідомлення про те, що до них доставили чоловіка з ножовим пораненням. Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи та встановили особу зловмисника, а через деякий час його затримали", - йдеться у повідомленні.

Співробітники карного розшуку перевірили та переглянули відеозаписи з камер спостереження, що були поряд з місцем події, та встановили, що між таксистом та клієнтом виник конфлікт, під час якого останній ножем двічі вдарив опонента. Правопорушником виявився 47-річний уродженець Одеси, який має дві судимості за скоєння злочинів на території іншої держави.

Слідчий Оболонського управління поліції повідомив фігуранту про підозру у скоєнні злочину за п.7 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі районний суд столиці обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення