У Києві на парковці ТЦ вибухнув Chevrolet: людині відірвало частину руки (відео)

На вулиці Академіка Вільямса, 5 вибухнув автомобіль Chevrolet Epica. Потужний звук розбудив мешканців кількох будинків по сусідству. В результаті події постраждав чоловік, якому відірвало частину руки. Вибух стався близько 2:00. Про це повідомляє Інформатор.

На парковці магазину «Ашан» було припарковано близько 10 автомобілів. Працівник квіткового кіоску, який знаходиться в декількох метрах від місця вибуху, повідомив, що почув потужний хлопок. Чоловік вийшов на вулицю і побачив паруючий автомобіль, а також тіло чоловіка поруч. Потерпілий позбувся кисті і був госпіталізований медиками в важкому стані.

Знищений вибухом автомобіль - це Chevrolet Epica. Як виявилося пізніше, потерпілий з невідомих причин знаходився поруч з автомобілем під час детонації. До місця події вийшов власник автомобіля, яким повідомили про те, що трапилося. Він давав свідчення патрульним. Поліцейські також вирушили чергувати в лікарні до госпіталізованого, так як не встановлено, чому транспортний засіб вибухнув і що біля нього пізно вночі робив чоловік. На місце викликали вибухотехніків і слідчо-оперативну групу

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення