У Києві на Печерську з квартири власниці турагентства вкрали багато грошей

 Страна

У одній з квартир в будинку на Госпітальному провулку в Печерському районі столиці сталася крадіжка. За інформацією джерел видання в правоохоронних органах, домушники скоїли набіг на заможну квартиру власниці туристичного агентства "Авант".

Згідно з інформацією у відкритих джерелах, очолює фірму "Авант" Сусанна Велікіна. Швидше за все, вона і постраждала від візиту домушників. Поки господиня була відсутня, злодії винесли готівкою суму в національній валюті, доларах і євро, еквівалентну більш ніж мільйону гривень.

Оскільки з квартири зникли в основному тільки гроші, не виключено, що домушники заздалегідь готувалися до крадіжки або отримали наводку. За оперативною версією, могли встановити або "сторожовики" (сірники або інші дрібні предмети в непримітному місці дверного отвору, які сигналізують про відкриванні дверей). Якщо "сторожовик" на місці, значить господарів немає вдома і двері не відкривали. Також могли встановити за багатим житлом зовнішнє спостереження і дочекатися, поки нікого не буде вдома.

За зверненням потерпілої поліція відкрила кримінальне провадження за ч.5 ст.185 КК України - крадіжка в особливо великому розмірі. Санкція цієї статті передбачає покарання до 12 років в'язниці з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення