У Києві на підприємстві стався вибух

На підприємстві у Голосіївському районі Києва стався вибух, попередньо - під час зварювальних робіт. Двоє осіб отримали поранення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“До поліції Києва о 16:00 надійшло повідомлення про те, що на підприємстві по вулиці Пирогівський шлях стався вибух. На місце негайно вирушили екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативні групи Головного та територіального управлінь поліції та представники інших профільних служб та відомств. За попередньою інформацією, під час зварювальних робіт стався вибух, внаслідок чого двоє працівників установи отримали тілесні ушкодження. Наразі їм надається медична допомога”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці події поліцейські проводять першочергові слідчі дії та встановлюють усі обставини та причини вибуху.

Вказано, що подія належним чином зареєстрована у журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої буде надана правова кваліфікація цій події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення