У Києві на Подолі сталася пожежа: вогонь перекинувся на дах (відео)

У середу, 27 березня, в Подільському районі Києва за адресою вулиця Юрковська, 28 сталася пожежа у квартирі на 3 поверсі. Через те, що в будинку дерев'яні перегородки, вогонь досить швидко поширився на дах триповерхівки. Виклик про пожежу надійшов близько 12:25. Про це повідомляє Інформатор

Площа пожежі, попередньо, склала близько 100 квадратних метрів. На місці працює 9 одиниць рятувальної техніки та 37 чоловік особового складу. Вулицю Юрковську перекрили для проїзду автомобілів. Інформації про постраждалих поки немає, проте рятувальники все ще працюють над локалізацією і ліквідацією пожежі.

Попередньо, в горіла квартирі розташовувався хостел. Станом на 13:40 рятувальники продовжують ліквідовувати пожежу на даху за допомогою колінчатого підйомника. На горище будинку прохід закритий, це ускладнює роботу рятувальників, за допомогою бензорізу вони знімають з даху листи профнастилу, щоб потрапити всередину.

Станом на 14:07 пожежу повністю ліквідували, постраждалих немає. На місці працювали патрульні, рятувальники, «швидка». Деталі події встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення