У Києві на стоянці біля торгового центру сталася стрілянина

 Канал 112

Поліція з'ясовує обставини поранення чоловіка Києві, яке сталося у Дарницькому районі столиці. Про це повідомила речник Головного управління Національної поліції міста Києва Оксана Блищик. Пізніше прес-служба опублікувала фото з місця події, судячи з яких стрілянина сталася близько ТЦ "Appetite" на Осокорках

"Правоохоронці, які виїхали на місце події, попередньо встановили, що 46-річний чоловік разом з колегою вийшов з торгового центру. Коли вони попрощалися, він пішов до автомобіля, який було припарковано на стоянці. У цей момент до нього підійшли двоє невідомих і зробили кілька пострілів.

У результаті потерпілий дістав вогнепальні поранення лівого стегна, правої сідниці та попереку. Зловмисники з місця події зникли. Чоловіка одразу доправили до лікарні. За словами медиків, у нього поранення, схожі на сліди від травматичної зброї", - повідомила Блищик.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 296 ("Хуліганство") Кримінального кодексу України.

Проводяться оперативно-розшукові заходи з метою встановлення осіб нападників

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення