У Києві на Троєщині повністю гола дівчина бігала за сусідом-наркоманом і зізнавалась у коханні (відео)

Сьогодні вранці на київській Троєщині гола молода жінка в самих лише шкарпетках у стані наркотичного сп’яніння влаштувала справжній дебош. Інцидент стався у дворі багатоповерхівки на проспекті Маяковському, 4-А. На місце очевидці викликали патрульну поліцію.

Привідкрила завісу події, що відбувається на відео, місцева мешканка. Вона розповіла редакції "Надзвичайних новин", що на відео жінка спілкується з чоловіком, з яким має неоднозначні стосунки. Вони сусіди: жінка проживає в будинку на проспекті Маяковському, 4-Б, а чоловік - 4-А.

Про чоловіка місцеві відгукуються недобре - йому близько 40 років, він пиячить, проживає у квартирі сам, а до його житла часто навідуються люди маргінальної зовнішності. Сусіди кажуть, що чоловік розповсюджує наркотики, самі ж місцеві неодноразово викликали правоохоронців. Також розповідають, що з квартири чоловіка у під’їзді тхне чимось дуже неприємним. Мешканці бояться, чи не зіткнуться у власному під’їзді з агресивними непроханими гостями.

А от дівчину, яка гола на відео, спіткала не найкраща доля. Люди розповідають, що вона з дуже інтелігентної родини, її батьки - медики. З сусідом-наркодилером вона зв’язалась роки з чотири тому, неодноразово зчиняла істерики в його квартирі чи на поверсі. Вона молодша за нього - їй приблизно 35 років.

На відео виразно не чути, що саме кричить неадекватна дівчина, але схоже на повторення слова "люблю".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення