У Києві на тротуарі під люком виявили вибуховий пристрій

 СЕГОДНЯ

Сьогодні вранці, 24 квітня, на вулиці Зоологічній у Києві робочі, які прокладали телефонний кабель, виявили саморобний вибуховий пристрій під кришкою каналізаційного люка на тротуарі. Про це розповідають місцеві жителі, які помітили на вулиці скупчення поліції і вибухотехніків.

"Вийшов до гастроному на Зоологічній сьогодні, бачу неподалік від нього багато поліції і авто вибухотехніків. Виявилося, що під каналізаційним люком робочі виявили саморобний вибуховий пристрій. Добре, що не здетонував, ніхто не постраждав. Мало нам карантину, так "друзі" України вирішили "салют" додати", – написав на своїй сторінці в соціальних мережах журналіст Олег Гресь.

У поліції Шевченківського району інформацію про небезпечну знахідку підтвердили.

"Саморобний вибуховий пристрій було виявлено на вулиці Зоологічній о 9:30. Його помітили чоловіки, які прокладали кабель в телефонному колодязі, розміщеному на тротуарі. Співробітники бригади викликали на місце поліцію. Вибухотехніки, які працювали на місці, відзначили, що в пластиковій пляшці був димний порох, лампа розжарювання і акумулятор. Зараз з'ясовуються всі деталі", – розповіли в поліції Шевченківського району.

На час огляду і вилучення вибухового пристрою проїзд по Зоологічній був перекритий, а також обмежений прохід пішоходів по тротуару. Робота вибухотехніків тривала навіть після 12:30.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення