У Києві на вулиці знайшли самотню 5-річну дитину (фото)

Ювенальні поліцейські столиці розшукують батьків 5-річної дівчинки. Про це повідомляє поліція міста.

Зазначається, що дитину виявили у сквері Святошинського району. Правоохоронці помістили малолітню до лікарняного закладу. Наразі її життю нічого не загрожує.

В ході проведення пошуків батьків 5-ти річної дівчинки, правоохоронці встановили їхні анкетні дані, та те, що вони проживають на масиві Троєщина, проте часто приїздять до знайомих у Святошинський район.

Як розповіла начальниця ювенальної превенції Святошинського району Олена Санченко, інспектори знайшли родичів покинутої дитини та поспілкувалися з ними:

«Як повідомила бабуся, дитину раніше самою не залишали. Наразі працівники служби у справах дітей вирішують питання, щодо передання дитини бабусі на тимчасове проживання. Ми докладаємо усіх зусиль, аби встановити причини такого вчинку та усі обставини події. Після встановлення місцезнаходження батьків, їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності та проведено профілактичну бесіду».

Правоохоронці закликають громадян не бути байдужими, і в разі виявлення фактів залишення дітей у небезпеці або невиконання батьками батьківських обов’язків негайно повідомляти на спецлінію «102».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення