У Києві на вулиці знайшли стікаючого кров’ю чоловіка: так його порізала дружина

У Києві жінка завдала ножових поранень співмешканцю у ході з’ясування стосунків. Патрульні поліцейські спільно з оперативними працівниками затримали жінку на місці вчинення злочину. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Відомо, що лікарі "швидкої" повідомили на "102" про те, що поблизу хостелу в Дніпровському районі вони виявили чоловіка з ножовими пораненнями.

"Цивільне подружжя деякий час спільно вживало алкогольні напої, а згодом, з’ясовуючи стосунки, жінка схопила зі столу кухонний ніж та двічі вдарила ним співмешканця. Потерпілий отримав колото-різані поранення грудної клітини та ноги. Після цього чоловік вийшов на вулицю, де перехожі викликали йому "швидку". Слідчо-оперативна група вилучила з місця події речові докази, зокрема ніж, який нападниця намагалась сховати", - розповіла слідча Дніпровського управління поліції Любов Зеленова.

Зловмисницю правоохоронці затримали на місці події у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нею виявилась 56-річна уродженка Івано-Франківської області.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення