У Києві накрили потужну групу драгдилерів

Столичні правоохоронці викрили злочинну групу, яка займалася збутом наркотичних речовин на території міста Києва та Київської області. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

"48-річний громадянин Азербайджану, залучившись підтримкою інших учасників злочинної групи з числа громадян цієї ж держави, а також громадян України, організував стійке об'єднання, яке займалось придбанням, зберіганням та реалізацією наркотичних засобів та психотропних речовин – карфентаніл, метадон (фенадол) та дифенгідрамін (димедрол)", - йдеться у повідомленні.

Учасники злочинної групи користувалися визначеними каналами зв’язку для передачі інформації про місця незаконного придбання та зберігання наркотиків, способів їх збуту та оплати.

У ході супроводження вказаного кримінального провадження в учасників групи проведено чотири оперативні закупки наркотичних речовин. За результатами проведених заходів трьох осіб, причетних до незаконної діяльності, затримано у порядку статті 208 КПК України.

Під час проведення обшуків у фігурантів провадження виявлено та вилучено пакети з твердими та кристалічними речовинами, обладнання для фасування, мобільні телефони, сім-карти, чорнові записи, банківські картки, флеш карти, державні номерні знаки для автомобілів, квитанції з ломбарду, предмети, схожі на ножі та зброю, інші речові докази.

Вартість вилучених речовин, які за результатами експрес тестів виявились наркотичними та психотропними засобами, становить близько 1 млн гривень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення