У Києві намагалися обікрасти Володимирський собор

 СЕГОДНЯ

У Києві поліція затримала чоловіка, який намагався скоїти крадіжку з Володимирського собору. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в столиці.

"Увечері (26 вересня – ред.) в Шевченківське управління поліції надійшла інформація, що невідомий намагався забратися в приміщення релігійної установи на бульварі Тараса Шевченка. Слідчо-оперативна група, яка прибула на виклик, задокументувала правопорушення і вилучила записи з камер відеоспостереження", – йдеться в повідомленні.

Заявник повідомив, що вночі він почув підозрілий шум і відразу включив світло. Охоронець побачив незнайомця, який розбив вікно і намагався прокрастися в приміщення. Після цього зловмисник зник.

Оперативники встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився 30-річний чоловік, який вже був раніше неодноразово судимий за скоєння крадіжок та зберігання наркотичних речовин. Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України.

Молодику повідомлено про підозру і суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення