У Києві напали на бригаду швидкої допомоги: двоє медиків госпіталізовані

Правоохоронці Києва затримали чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння завдав тілесних ушкоджень двом медичним працівникам. За цим фактом розпочато два кримінальних провадження.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, 20 грудня приблизно о 20.00 до Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік, якому викликали швидку для надання медичної допомоги, напав на фельдшера.

"Попередньо встановлено, що зловмисник викликав лікарів для надання йому допомоги, оскільки, з його слів, невідомий нібито розпилив йому в обличчя газ. Коли приїхали медики і почали надавати допомогу потерпілому в кареті швидкої, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив із ними конфлікт. Унаслідок цього двоє медиків дістали тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні на сайті поліції.

Постраждали дві жінки-медики - фельдшер 24-х і медична сестра 63-х років.

"Перша отримала закритий перелом лівої гомілки зі зміщенням, друга - закриту травму лівого колінного суглобу. Обидві госпіталізовані до травматологічного відділення", - повідомили у КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва".

Поліцейські затримали зловмисника і доставили його до територіального управління поліції. Ним виявився 23-річний уродженець міста Олександрії Кіровоградської області.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР). Розпочато два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення