У Києві напали на поліцейського

За фактом насильства щодо працівника правоохоронного органу розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва

Розшуковці відпрацьовували оперативну інформацію, яка надійшла у рамках кримінального провадження щодо шахрайства з квартирою у Солом’янському районі. Прибувши на місце події, поліцейські побачили двох чоловіків, які виносили меблі з помешкання. Під час опитування цих чоловіків до працівників поліції підійшов невідомий громадянин та почав конфліктувати. Він спробував відібрати документи на квартиру, а потім вдарив поліцейського.

Правоохоронця госпіталізували. Нападника затримали та доставили до управління поліції. Чоловік відмовлявся надавати свої дані, однак поліцейські встановили, що він місцевий мешканець, 1986 року народження.

За фактом побиття поліцейського відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Нападнику оголошено про підозру, йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення