У Києві неадекватний іноземець зарізав дівчину і влаштував пожежу

У Києві в одній із квартир у Шевченківському районі трапилася пожежа. Після ліквідації вогню в згорілому помешканні було знайдено тіло дівчини з ножовими пораненнями.

Як інформує пресслужба ДСНС, подія сталася 14 червня. Прибувши на місце пожежі, рятувальники виявили чоловіка, який перебував на балконі квартири, що палала.

"Не гаючи часу, бійці почали встановлювати висувну драбину для порятунку чоловіка, однак той виявляв супротив, не даючи можливості рятувальникам приступити до гасіння. Він агресивно відштовхував драбину від балкона, що становило пряму загрозу життю вогнеборців, і врешті просто вистрибнув із балкона. Потерпілого одразу було передано бригаді швидкої медичної допомоги в супроводі правоохоронців", – йдеться в повідомленні.

Після гасіння пожежі в квартирі виявили тіло жінки. На тілі загиблої були ножові поранення. Чоловіком, який заважав рятувальникам потрапити в помешкання, виявився громадянин Німеччини Шек Тобіас 1979 року народження. Загибла – місцева жителька 1992 року народження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення