У Києві неповнолітній забив чоловіка до смерті (фото)

Столичні правоохоронці оголосили про підозру неповнолітньому, який вбив киянина. Про це повідомляє столична поліція.

Зазначається, що на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що поряд з супермаркетом по вулиці Мінське шосе, лежить побитий чоловік без ознак життя. На вказану адресу відразу виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції.

Як розповів начальник управління районної поліції Євген Худяков, на місці події правоохоронці встановили, що поряд з торгівельним закладом між двома компаніями виникла бійка:

«Ми з’ясували, що у ході конфлікту один хлопець із компанії побив свого опонента, який від отриманих травм згодом помер. Інші учасники бійки розбіглися. Провівши першочергові слідчі дії та переглянувши записи з відеокамер, ми оперативно встановили підозрюваних. І вже через декілька годин учасників бійки доставили до управління поліції для з’ясування обставин події».

17-річного кривдника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився киянин, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

За даним фактом фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі Оболонський районний суд м. Києва зловмиснику обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення