У Києві невідомі намагалися заманити школяра до чорного фургону

 СЕГОДНЯ

Мешканка столиці Світлана Коптєва розповіла в соцмережах шокуючу історію, яка сталася вчора з її 10-річним сином Святославом.

"Це сталося приблизно о 13:40 між воротами стадіону школи №174 по вул. Донця і ЖЕКом. Святослав після школи йшов додому. Йти менше 100 метрів від школи до будинку. Ми ходимо додому через шкільний стадіон. До виходу зі шкільного стадіону під'їхав чорний фургон і моїй дитині чоловік запропонував поїхати з ним, за що той йому дасть "айфон". Моя дитина злякалася і побігла додому. Добре, що ключі були в руках, він відкрив двері і забіг до парадного. Фургон був чорного кольору, номери замазані чорною фарбою, не багнюкою! За кермом сидів чоловік років 35 в чорній куртці і визирав з вікна з "айфоном" в руці. Моя дитина сильно злякалася. Батьки, будьте пильними", – повідомила Світлана.

Також вона додає, що зазвичай стежить з вікна, як син повертається додому, але як раз вчора не встигла повернутися до квартири до цього часу. За словами мами, заяву до поліції написано, проте вона просить інших можливих очевидців також звертатися до правоохоронців.

У коментарях інші жителі пишуть, що також бачили в цьому районі чорний мікроавтобус, про який може йтися. Деякі пропонують влаштувати чергування біля школи, на той випадок, якщо підозріле авто повернеться.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення