У Києві невідомі побили чоловіка до втрати свідомості

 СЕГОДНЯ

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на п'ятому поверсі під'їзду лежить непритомна людина. На момент прибуття слідчо-оперативної групи її забрала швидка медична допомога, повідомили в поліції Києва.

За попередніми висновками лікарів, у 32-річного потерпілого закрита черепно-мозкова травма та забій головного мозку. Зараз він знаходиться в медичній установі в несвідомому стані.

Поліцейські ретельно оглянули місце події і поспілкувалися з мешканцями будинку. Один із опитаних громадян повідомив, що чув шум в під'їзді. Для з'ясування походження отриманих травм призначена судово-медична експертиза.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років тюремного ув'язнення.

Нині оперативно-розшукові заходи правоохоронців спрямовані на з'ясування всіх обставин, встановлення очевидців події і розшук осіб, які можуть бути причетні до скоєння тяжкого злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення