У Києві невідомі відібрали у чоловіка 1 млн. гривень

У Дніпровському районі столиці двоє в масках забрали із автомобіля потерпілого барсетку та сумку з грошима. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Києві

"Інформація про напад на киянина до чергової частини столичної поліції надійшла о 16:50. За викликом терміново виїхали патрульні поліції та слідчо-оперативні групи Деснянського та Дніпровського управлінь поліції.

Потерпілий повідомив правоохоронцям, що близько 16:15 на перехресті бульвару Перова та вулиці Стальського, коли він зупинився на світлофорі, двоє невідомих у балаклавах розбили скло у його автомобілі та забрали із пасажирського сидіння барсетку, а із багажника – сумку, в якій знаходився один мільйон гривень. Після скоєного розбійники поїхали на темному автомобілі.

Потерпілий спочатку попрямував до офісу, а потім зателефонував до поліції.

Із пояснення 30-річного заявника, він хотів придбати автомобіль, і саме із цією метою мав із собою гроші.

Відомості зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дніпровського управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 5 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України",-йдеться у повідомленні

За інформацією прес-служби правоохоронці встановлюють всі обставини події, опитують місцевих мешканців – можливих свідків та очевидців, і розшукують нападників на підприємця. У місті введений відповідний оперативний план.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення