У Києві оберуть запобіжний захід "святошинському стрілку" (відео)

 СЕГОДНЯ

У Святошинському районному суді Києва у п'ятницю, 8 листопада, обиратимуть запобіжний захід так званому "святошинському стрілку". Нагадаємо, що днями він влаштував стрілянину у багатоповерхівці- відкрив вогонь по сусідах, внаслідок чого постраждав чоловік. Усе це сталося у житловому будинку на вулиці Чаадаєва.

Засідання призначене на 14:40.

Зазначимо, що напередодні чоловікові було оголошено підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. При цьому Федерація тхеквондо виступила за те, щоб взяти стрілка на поруки.

"Роблять довідку заднім числом, що він благодійник і був в АТО", – повідомляла Світлана Панюшкіна, мешканка будинку, де сталася стрілянина.

Окрім того, стало відомо про стан потерпілого в результаті стрілянини чоловіка. Він наразі перебуває у лікарні. Як повідомлялося, у чоловіка два вогнепальних поранення в ногу, перебита кістка і артерія. Другий адвокат Євген Крамаренко уточнив, що потерпілий досі перебуває в реанімації. Також планується подання і цивільного позову щодо стрілка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення