У Києві облаштували порностудію з 20 веб-моделями

 УНН

У Києві викрили інтернет-порностудію, яка виготовляла та поширювала порноматеріали, двадцять дівчат вели відеотрансляції через різні сайти. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації столичної поліції.

Так, оперативники спільно з працівниками слідчого управління провели чотири санкціоновані обшуки за місцем мешкання організатора, в автомобілі, у місці, де відбирали дівчат, та у приватному будинку, де функціонувала порностудія.

"Під час проведення процесуальної дії ми затримали власника, адміністраторів та працівників порностудії. Ми встановили, що облаштував її 31-річний киянин", - зазначив в.о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Києва Олексій Гаврилюк

Чоловік орендував чотириповерховий будинок і обладнав там інтернет-порностудію зі спеціальною технікою: освітлювальними приладами, веб-камерами, комп’ютерами та спеціальними меблями.

"Місцевий мешканець залучив до свого бізнесу двох чоловіків-адміністраторів, які організовували та контролювали роботу веб-моделей. Крім того, до складу злочинної групи входила жінка, яка завербовувала дівчат та проводила з ними співбесіди", - зазначив Гаврилюк.

Загалом до надання інтимних послуг залучили двадцять дівчат, які працювали у три зміни в режимі онлайн і отримували за свою роботу 40% від загального прибутку

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення