У Києві орудує банда таксистів-клофелінщиків

 СЕГОДНЯ

Вночі 29-го січня киянин Роман Малко ледь не збив роздягненого парубка в неосудному стані, який сидів посеред дороги. Чоловікові довелося надавати першу допомогу, викликати "швидку" і поліцію. Однак через кілька днів виявилося, що "хлопець з передозом" насправді став жертвою таксиста-клофелінщика. Про це на своїй сторінці Facebook пише Роман Малко.

"Цей хлопець зі мною зв'язався і попросив про зустріч. Хлопця звати Льоня. Як виявилося, Льоня не те щоб "наркоман", а відмінний хлопець з хорошою роботою, машиною і чудовою сім'єю", – пояснює киянин.

За словами хлопця, насправді він після роботи загнав свою машину на ремонт в гараж, випив трохи з сусідом – і викликав таксі. Так як це був вихідний день, через годину машину викликати так і не вдалося. Тому молода людина вийшла на дорогу і зупинила таксиста "з руки".

"Останнє, що він пам'ятає, – таксист запропонував випити по дорозі кави. Отямився через 1,5 доби в лікарні. Вчасно надана медична допомога врятувала йому життя. Що відбувалося весь цей час – не пам'ятає. Його просто пограбували, підсипали в кави невідому речовину", – повідомляє Роман Малко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення