У Києві орудують ґвалтівники: інформація про напади на жінок по районах

 Обозреватель

У Києві майже вдвічі зросла кількість зґвалтувань. Якщо за вісім місяців минулого року в поліцію надійшло 33 заяви від потерпілих, то за аналогічний період 2016 року – 60.

За останні кілька днів у столиці було зафіксовано два випадки зґвалтування. 24 жовтня близько 19:00 двоє невідомих напали на 34-річну перехожу неподалік від станції метро "Бориспільська". Злочинці побили жінку, після чого затягли в кущі, де відібрали мобільний телефон і гроші, а потім зґвалтували.

Ще один випадок стався 25 жовтня поруч з Дарницької площею в Києві (колишня Ленінградська). Злочинець відібрав у дівчини мобільний телефон, після чого зажадав задовольнити його сексуальні потреби.

Найбільше зґвалтувань сталося в Солом'янському та Дніпровському районах столиці.

З 1 січня по 31 серпня там було зафіксовано 10 таких випадків. Далі слід Дарницький та Печерський райони - 8 і 6 випадків відповідно.

Найменше згвалтувань було зафіксовано в Оболонському районі – всього один випадок. Втім, не виключено, що потерпілі просто не зверталися із заявами в поліцію.

Поліції вдалося встановити особи 15 ґвалтівників у 2016 році і 11 в 2015-м.

За даними столичної прокуратури, кількість злочинів (грабежі, розбої, крадіжки) щодо жінок за сім місяців 2016 року зросла більш ніж на 40%.

Нагадаємо, що на Вінниччині вбили та зґвалтували стареньку бабусю

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення