У Києві озброєні злочинці пограбували студента

У Дніпровському районі Києва у 19-річного студента під погрозою пістолета відібрали мобільний телефон та особисті речі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"До чергової частини Дніпровського управління поліції звернувся 19-річний юнак, на якого невідомі скоїли розбійний напад на вулиці Хорольській... Правоохоронцям хлопець повідомив, що на вулиці до нього підійшли двоє чоловіків. Погрожуючи потерпілому пістолетом, зловмисники заволоділи його мобільним телефоном і портфелем із особистими речами", – йдеться в повідомленні.

Як уточнили в поліції, особи, причетні до злочину, встановлені.

"Ними виявилися 20-річні місцеві мешканці, яких затримали за місцем проживання. Речі потерпілого правопорушники встигли здати у ломбард, а отримані гроші розподілили між собою та витратили на власні потреби", – прокоментували у столичній поліції.

Слідчий відділ поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 КК України, тобто розбій. Обом зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні злочину та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"Правопорушникам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна", – уточнили в поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення