У Києві озброєний розбійник пограбував банк

 kievvlast.com.ua

У центрі Києва на вул. Саксаганського відбулося збройне пограбування банку. Погрожуючи пістолетом, грабіжник наказав персоналу віддати гроші з каси. Отримавши близько 100 тис. гривень, підозрюваний зник у невідомому напрямку.

Про це повідомлляє прес-служба ГУ Нацполиції в Києві.

"Озброєний грабіжник зайшов в приміщення і став вимагати готівка від працівників банку. В результаті йому віддали близько 100 тис. гривень. Втім, на цьому він не заспокоївся, а наказав охоронцю відкрити сейф. Коли нападник помітив, що чоловік встиг натиснути кнопку сигналізації, відразу ж вибіг на вулицю", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на місці події працюють співробітники поліції, проводяться заходи для затримання підозрюваного. Відомості про подію зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення. Вирішується питання про відкриття кримінальної справи.

В мережі Фейсбук на сторінці Київ Оперативний повідомили, що пограбовано відділення ВАТ "Комерційний банк "Глобус", яке знаходиться за адресою вул. Саксаганського, 55А, а також опублікували фото грабіжника.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення