У Києві палав багатоквартирний будинок (фото)

26 жовтня о 03:39 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у 3-поверховому житловому будинку по вул. Обухівській, 60, що у Святошинському районі столиці. Про це повідомляє спільнота Київ Оперативний на своїй сторінці у Фейсбук

На місце події негайно було направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю вогнеборців було встановлено, що горить покрівля на площі 300 кв. м.

О 05:58 пожежу було локалізовано, а о 06:38 – ліквідовано.

Ліквідація пожежі ускладнювалось відсутністю справних пожежних гідрантів біля житлового будинку, а у найближчих пожежних гідрантах, які знаходилися за 600 м був відсутній достатній тиск води. Тож, рятувальникам, аби загасити вогонь, доводилося здійснювати постійний підвіз води.

Завдяки оперативним та злагодженим діям пожежно-рятувальних підрозділів, вдалося запобігти розповсюдження полум’я на 1 та 2 поверхи житлового будинку. Крім того, під час гасіння пожежі із будинку вогнеборці винесли два газових балони, аби запобігти можливому вибуху.

До гасіння пожежі було залучено 18 одиниць основної та спеціальної техніки, а також 67 чоловік особового складу.

Під час пожежі ніхто не постраждав.

За попередньою інформацію, на 1-му поверсі житлового будинку проживало 35 чоловік, відселених із території проведення антитерористичної операції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення