У Києві пасажир метро напав на поліцейського (фото)

У Києві затримали пасажира метрополітену за напад на поліцейського. Про це повідомляє столичне управління Нацполіції в суботу, 18 січня.

Інцидент стався напередодні близько 23:00 вечора на станції метро Контрактова площа.

Старший сержант поліції у вестибюлі станції метро виявив двох громадян з явними ознаками сп'яніння. Правоохоронець пояснив чоловікам, що користуватися послугами метрополітену в такому стані заборонено, і запропонував скористатися іншим видом транспорту.

"На зауваження поліцейського чоловіки почали агресивно поводитися, висловлюватися нецензурною лайкою, погрожувати, а потім один із них ударив правоохоронця в обличчя. Поліцейський, застосувавши заходи фізичного впливу та спеціальні засоби, затримав зловмисника на місці і викликав слідчо-оперативну групу для документування події" , - йдеться в повідомленні.

У результаті 44-річного правопорушника затримали. Слідчі вже повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею про загрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу (ч.2 ст.345 КК України). Затриманому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення