У Києві патрульні врятували батька з сином, які заблукали в лісі

 СЕГОДНЯ

Патрульні поліцейські Києва знайшли батька з сином, які майже сім годин блукали лісом.

Рідні самостійно намагалися розшукати заблукалих, проте всі спроби виявилися марними, і вони звернули за допомогою до патрульних.

Як повідомили в прес-службі Патрульної поліції, близько 19:00 по спецлінії "102" надійшов виклик про чоловіка і його 10-річного сина, які заблукали в лісі в районі вулиці Новоросійської. Заявниця розповіла, що її чоловік дуже погано ходить, і тільки за допомогою палиці. Вони з сином ще о 16:00 пішли прогулятися до лісу, але загубилися і не можуть знайти дорогу додому. Чоловік подзвонив на мобільний дружині і попросив допомоги. Жінка з іншими родичами кілька годин шукали їх, але так і не знайшли.

Патрульні поліцейські більше трьох годин прочісували територію лісу і нарешті виявили заблукалих людей з боку Броварського проспекту. Інспектори зазначають, що частково заїжджали в ліс на службовому авто. Там, де рух транспорту був неможливий, йшли пішки.

42-річний чоловік розповів, що він виріс в цих місцях і знає цей ліс, як свої п'ять пальців. Тому дуже злякався, коли зрозумів, що заблукав і не може знайти вихід.

Патрульні передали чоловіка і дитину родичам. Обидва в задовільному фізичному стані, від допомоги лікарів відмовилися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення