У Києві патрульний на Prius протаранив два авто (фото, відео)

Вранці в суботу в Києві на Повітрофлотському проспекті патрульні поліцейські на Toyota Prius потрапили в аварію, розбивши два автомобілі Hyundai. Після цього відбувся конфлікт між учасниками ДТП, повідомляє Інформатор.

"Патрульні їхали з боку Севастопольської площі по Повітрофлотському проспекту. Два Hyundai стартували зі світлофора біля вулиці Просвіти. З невідомих причин поліцейський на повному ходу протаранив автомобіль, що стояв попереду, в якому, як кажуть свідки, їхали п'ятеро осіб. Двоє з них отримали легкі травми, але це лише додало їм енергії рано вранці", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли очевидці, з салону одного Hyundai вийшли дві дівчини і два хлопці в стані алкогольного сп'яніння. Вони почали провокувати бійку з патрульними в пошкодженій Toyota Prius.

"На місце аварії прибуло ще три екіпажі поліції, після чого конфлікт пішов на спад. Медики надавали допомогу кільком пасажирам з Hyundai, оскільки після аварії і бійки вони поскаржилися на погане самопочуття", - пише видання, відзначаючи, що патрульні в Toyota Prius не постраждали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення