У Києві під час будівництва тенісного центру викрали 20 млн гривень

У Києві правоохоронці підозрюють керівника тренувальної бази з ковзанярського спорту Льодовий стадіон в заволодінні державними коштами при проведенні ремонтних робіт, що завдало збитків державі на суму понад 20 млн гривень. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора у вівторок, 22 вересня.

"Директор одного з ТОВ за попередньою змовою з керівником ДП Центральна навчально-тренувальна база з ковзанярського спорту Льодовий стадіон під час капітального ремонту будівель і тенісних кортів з метою створення Національного тенісного центру на базі держпідприємства, підробили акти приймання виконаних будівельних робіт, довідку про їхню вартість та витрати", - йдеться в повідомленні.

За документами були виконані всі роботи, за що підрядник отримав повний обсяг фінансування, проте насправді об'єкт не був завершений. В результаті таких дій державі завдано збитків на суму понад 20 млн гривень.

Керівника спортбази і директора фірми підозрюють у заволодінні державними коштами шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні (ч.5 ст.191, ч.2 ст.28, ч.2 ст.366 КК України).

У разі доведення провини, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років. Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення