У Києві під вивіскою стрип-клубу працював бордель

 СЕГОДНЯ

У Києві поліція викрила бордель, замаскований під стрип-клуб. Правоохоронці припинили злочинну діяльність організованої групи, яка займалася інтимним бізнесом.

Як повідомили в ГУ НП в столиці, члени злочинної групи облаштували місце розпусти на вулиці Велика Васильківська. Клієнти, які відвідували заклад, за грошову винагороду отримували додатковий "сервіс" у вигляді інтимних послуг

До складу угруповання входили 27-річна організатор, яка займалася розподілом обов'язків і грошей між учасниками, і троє її "помічників" – вони шукали і вербували дівчат, які надавали сексуальні послуги клієнтам.

Як встановили правоохоронці, до розважального закладу навідувалися заможні клієнти, переважно – іноземці, яких за бажанням обслуговували повії. Вартість "дорослих" розваг становила від 2500 гривень на годину. Розрахунок здійснювався виключно в приміщенні клубу.

Після інтимних утіх дівчата віддавали половину прибутку організаторам злочинної діяльності.

В рамках кримінального провадження поліція провела одночасно два обшуки за адресами розташування нічного клубу та готелю, де жінки також надавали інтимні послуги. Звідти вилучили речові докази злочинної діяльності фігурантів: гроші, мобільні телефони, системні блоки, сервери тощо.

З порушницями закону поліцейські провели профілактичні бесіди і склали протоколи за ст. 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Організатору злочинного угруповання рішенням суду обрано запобіжний захід – домашній арешт. Вирішується питання про визначення запобіжного заходу іншим учасникам групи

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення