У Києві підірвали лавочку у дворі багатоповерхівки: пошкоджено 11 авто (фото)

Поліцейські Києва затримали чоловіка, який вночі на Троєщині підірвав гранту. Вибухом пошкоджено 11 автомобілів. Постраждалих, на щастя, немає. Місцевих жителів у прямому сенсі слова врятувала комендантська година.

Про вибух на вулиці Милославській в межах будинків 4, 6, 8 повідомили місцеві жителі. Після опівночі про інцидент написали київські-телеграм канали, і опублікували фото з місця події.

У заявці на лінію "102" кияни повідомляли, що неадекват підірвав лавочку у дворі. Крім того, унаслідок вибуху пошкоджені припарковані біля багатоповерхівки автівки.

"Порушником виявися місцевий мешканець, 1973 року народження, якого поліцейські за силової підтримки спецпризначенців "Корд" затримали за місцем мешкання. Під час обшуку його квартири поліцейські вилучили п’ять гранат та близько 40 набоїв різного калібру, походження зброї встановлюється", - повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 4. ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене з застосуванням зброї. Відповідно до санкції статті, за вчинення такого кримінального правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі, строком до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення